Tanar de 28 de ani din Granicesti, dat disparut, dupa ce a fost autorul unui accident rutier


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din comuna Grăniceşti este căutat acum de organele de poliţie, după ce, pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă, a fost autorul unui accident rutier, după care a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 02:30, pe când tânărul se afla la volanul unui autoturism ce aparţine unui consătean de 25 de ani, ambii fără a deţine permis de conducere.

Iniţial, la căderea serii, proprietarul maşinii s-a plimbat liniştit de acasă până în centrul satului Româneşti, pe DC 40, unde s-a întâlnit cu prietenul său. De aici, autoturismul l-a încredințat acestuia pentru a-l conduce pe drumurile publice cunoscând că nici el nu posedă permis de conducere, care fiind și sub influența băuturilor alcoolice, a condus autoturismul pe DC 40 până la o stație Peco, iar apoi până în satele Dumbrava – Călinești Vasilache – Călinești Enache şi Dărmănești, unde au mers la o discotecă.

“În jurul orelor 01:30, după ce a mai consumat băuturi alcoolice, tânărul de 28 de ani s-a urcat înapoi la volanul maşinii conducând-o pe drumul comunal până în satele Măreția Mică și Dănila, apoi pe DN 2 până în stația Peco Romanești, după care în timp ce conducea pe DC 40 spre satul Iacobești, a derapat şi s-a răsturnat pe partea carosabilă”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

În urma accidentului, şoferul a suferit leziuni ușoare la nivelul capului, iar apoi a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției şi fără să-i pese de prietenul său, nefiind găsit la domiciliu sau la locul de muncă.

Proprietarul autoturismului, deși s-a aflat pe scaunul din dreapta față, nu a suferit leziuni corporale și nici nu s-a aflat sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de