Un sucevean de 47 de ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce s-a accidentat in timp ce lucra la negru


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 47 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce, în timp ce lucra la negru, a căzut de pe o schelă.

Martor la întreaga scenă a fost colegul victimei care a şi sunat imediat la 112 după ajutor.

Potrivit IPJ Suceava, pe parcursul lunii iunie a acestui an, cei doi au fost disponibilizaţi de la o societate comercială din oraş şi aflându-se în căutare de muncă, s-au înţeles verbal cu un sucevean de 32 de ani de pe strada Mircea Motrici să lucreze ca şi constructori la imobilul său.

Vineri, în jurul orei 15:20, cei doi muncitori se aflau pe o schelă metalică, la înălţimea de 2,10 metri şi efectuau diferite lucrări în domeniu dar, la un moment dat, victima s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de beton. Imediat, a fost preluat de un echipaj al Serviciul de Ambulanţă Suceava, fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral major, comă, contuzii hemoragice multiple frontale, occipital bilateral, hemoragie subarahnoidiană difuză şi fractură bază craniu”.


Intră acum și în grupul de