Tata si fiu, victimele unui accident de circulatie, dupa ce masina cu care se deplasau s-a rasturnat


Intră acum și în grupul de

Doua persoane, tată şi fiu, de 63 şi respectiv 37 de ani, ambii din municipiul reşedinţă de judeţ au devenit duminică după-amiază victimele unui accident de circulaţie, după ce maşina cu care se deplasau cei doi s-a răsturnat.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 15:30 pe DN 29, în localitatea Salcea, judeţul Suceava, pe când cei doi se deplasau în calitate de pasageri într-un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani.

Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul a pierdut la un moment dat controlul direcţiei lovind cu partea laterală dreapta un autoturism parcat în afara părţii carosabile, după care s-a răsturnat pe cupolă.

Din fericire, toţi ocupanţii autovehicului vinovat de producerea accidentului au scăpat doar cu răni uşoare, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

O altă maşină s-a răsturnat tot duminică, dar pe parcursul dimineţii, în jurul orelor 07:15, pe DN 17 în comuna Vama.

Potrivit surselor citate, vinovat în acest caz de producerea accidentului este un sucevean de 59 de ani, care în timp ce conducea autoturismul, a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei de mers şi conducând pe sensul opus a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton, după care s-a răsturnat pe partea stângă.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a unei tinere pasagere din maşină, în vârstă de 21 de ani din comuna Ciprian Porumbescu, şi uşoară a unei sucevence de 28 de ani.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de