Stana dezafectata din Falticeni a fost incendiata din nou


Intră acum și în grupul de

O stână dezafectată de pe raza municipiului Fălticeni, judeţul Suceava, care fusese înghiţită de flăcări pe parcursul zilei de sâmbătă, a fost incendiată din nou duminică seara în jurul orelor 21:00.

Din datele pe care le deţinem, stâna se află pe un câmp la marginea oraşului, iar locaţia a fost transformată de mai mult timp într-un depozit de cauciucuri uzate şi lemn pentru construcţii.

Sâmbătă, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Fălticeni, cu ajutorul a trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, au fost nevoiţi să se lupte câteva ore bune cu flăcările care înghiţiseră structura, iar duminică seara, aceştia au fost din nou prezenţi în zonă, după ce alte 50 de anvelope din stână ardeau ca o torţă.

Dacă sâmbătă nu se cunoştea cu exactitate motivul producerii incendiului, de data aceasta pe fir au intrat şi organele de poliţie deoarece, conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Marian Ruscan, „cercetările efectuate la locul intervenţiei au stabilit drept cauza probabilă de producere a incendiului, folosirea intenţionată a sursei de aprindere”.


Intră acum și în grupul de