Acasă Actualitate Batrana de 78 de ani, lasata fara agoniseli de falsi vanzatori ambulanti

Batrana de 78 de ani, lasata fara agoniseli de falsi vanzatori ambulanti


Intră acum și în grupul de

O nouă victimă a falşilor comercianţi ambulanţi de produse textile s-a înregistrat în judeţul Suceava pe parcursul zilei de miercuri. De data aceasta este vorba despre o bătrână de 78 de ani, din comuna Stulpicani, care a rămas fără aproape 40 de milioane de lei vechi.

Cercetările efectuate de organele de poliţie au stabilit că în jurul orelor 15:00, acasă la bătrână au venit trei persoane cu un autoturism înmatriculat în judeţul Iaşi, dintre care o femeie şi doi bărbaţi, cu scopul de a cumpăra cupoane de călătorie CFR.



“Deoarece victima nu avea astfel de tichete, cele trei persoane i-au oferit spre vânzare mai multe articole textile, respectiv o plapumă şi o lenjerie de pat și pentru care, cele trei persoane au cerut suma de 200 de lei, iar în urma negocierii cu partea vătămată s-au oferit să le vândă pentru doar 100 de lei”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Fericită că face o afacere bună, bătrâna însoţită de femeie au intrat în locuință, de unde victima a scos un portmoneu în care avea suma de 4.000 lei. A luat de acolo 100 de lei pentru a achita marfa, restul sumei lăsând-o pe pat, lângă portofel, moment în care a venit unul dintre bărbaţi care i-a oferit în aceeași sumă încă o lenjerie de pat.

“În timp ce persoana femeia îi distrăgea atenția părții vătămate prin expunerea produselor textile, într-un moment de neatenție, bărbatul a intrat în dormitor, unde pe pat se afla suma de 3.900 lei, pe care a sustras-o. În scurt timp, persoana vătămată le-a achitat suma de 100 de lei pentru materialele cumpărate, după care persoanele au părăsit domiciliul părţii vătămate deplasându-se cu același autoturism”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version