Aparate de slabit si remodelare corporala, unice in Romania, la dispozitia sucevencelor, in cadrul Centrului de sanatate si frumusete „Endermo Clinic” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Endermo Clinic, centrul de sănătate şi frumuseţe situat pe strada Mărăseşti din municipiu, a lansat, joi după-amiază, la Restaurantul Imperium din Suceava două aparate de ultimă generaţie destinate remodelării corporale atât la femei, cât şi la bărbaţi. Este vorba de aparatele HUBER şi LPG Endermolab, folosite cu succes de vedetele care apar anual pe covorul roşu, la Festivalul de la Cannes.

Aparatul de ultimă generaţie HUBER MOTION LAB achiziţionat de Endermo Clinic este unic în România, având efecte miraculoase pentru sănătatea corporală.

“Într-o singură şedinţă de Huber Motion Lab te bucuri de un antrenament complet şi foarte distractiv: CARDIO, STRETCHING, PILATES, TONIFIEREA MUSCHILOR, EXERCIŢII DE POSTURĂ ŞI INIMĂ. HUBER MOTION LAB permite efectuarea unui exercitiu 3D unic în lume! O platformă oscilantă se concentrează pe partea inferioară a corpului, o coloană se concentrează asupra spatelui, iar mânerele sensibile la mişcare captează forţa părţii superioare a corpului, detectând şi corectând dezechilibrele musculare.

HUBER MOTION LAB este singura tehnologie la nivel mondial care arde depozitele de grăsime simultan cu dezvoltarea musculară şi corectarea posturii”, a explicat Luminiţa Dumitru, director tehnic în cadrul firmei de distribuţie Top Line, lider pe piata romaneasca in domeniul cosmeticelor profesionale, aparatura, mobilier, accesorii pentru saloane de coafura, cosmetica-SPA-manichiura-pedichiura.

Cu ajutorul unor modele, ea a demonstrat şi rezultatele spectaculoase obţinute după utilizarea aparatului LPG Endermolab, despre care a spus că se situează în topul preferinţelor vedetelor internaţionale.

“Cu ajutorul unor role motorizate independent LPG Endermolab vă lucrează pielea ajutând la îndepărtarea vizibilă a celulitei, a centimetrilor în plus din talie, la tonifierea pielii. În funcţie de viteza şi de direcţia acestor role reuşim să deblocăm depozitele de grăsime, să spargem acele zone în care se regăseşte celulita fibroasă, să tonifiem, să slăbim circumferinţa taliei, să scăpăm de centrimetrii de pe coapsă. La fiecare şedinţă de masaj, clientul va purta un costum special, confortabil”, a mai arătat Luminiţa Dumitru.

La finalul prezentării, participantele au avut posibilitatea, prin intermediul unui voucher, să testeze gratuit cele două aparate performante.


Intră acum și în grupul de