Cufar din lemn cu 160 de milioane de lei vechi, furat din casa unui batran din Dolhesti


Intră acum și în grupul de

Un cufăr din lemn în care un bătrân de 81 de ani din localitatea Dolheşti, judeţul Suceava, îşi ţinea economiile şi actele de identitate a dispărut din casa acestuia, după ce omul a fost vizitat de o femeie.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, bătrânul nu a putut da prea multe detalii cu privire la identitatea autoarei furtului doar că aceasta a trecut pe la el pe parcursul zilei de marţi, dispariţia cufărului fiind observată de bătrân două zile mai târziu.

Lipsa acestuia nu ar fi reprezentat o problemă foarte mare pentru proprietar dacă în el nu se aflau nu mai puţin de 16.000 de lei, documente personale şi actele de identitate ale bătrânului.

Un alt bătrân din comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava, a rămas şi el fără banii pe care îi ţinea în casă, după ce a lăsat uşa locuinţei deschisă preţ de o jumătate de oră, în care el a lipsit de acasă,

Conform surselor citate, incidentul a avut loc în intervalul orar 14:00 – 14:30. La întoarcere, omul s-a trezit că toţii banii pe care îi avea strânşi, circa 3.300 de lei, au dispărut.

În ambele cazuri, organele de poliţie desfăşoară cercetări în vederea identificării autorilor furturilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de