Autotren incarcat cu baloti de paie distrus in totalitate de flacari pe cand se deplasa pe DN 17 pe raza comunei Ilisesti


Intră acum și în grupul de

Un autotren încârcat cu baloţi de paie a luat foc chiar în timp ce se deplasa pe DN 17 pe raza localităţii Ilişeşti, judeţul Suceava. Şoferul autospecialei, un bărbat de 36 de ani din comuna Cacica, a rămas îngrozit când a văzut sâmbătă în jurul orelor 14:30, în oglinda retrovizoare că se deplasează cu o încărcătură cuprinsă de flăcări.

Imediat a sunat la 112 iar potrivit IPJ Suceava, la fața locului au sosit la scurt timp un echipaj de pompieri din cadrul ISU Suceava și un echipaj de pompieri locali care după aproape trei ore au reuşit să stingă flăcările.

Din primele cercetări s-a stabilit că autoutilitara transporta 300 de baloţi de paie iar incendiul a fost provocat de o scânteie ieşită pe ţeava de eşapament a autotrenului, poziţionată în spatele cabinei șoferului, deasupra remorcii, fapt care a determinat aprinderea încărcăturii de baloți de paie.

Din păcate în incendiu a fost distrusă în totalitate autoutilitara precum și încărcătura cu 300 de baloți de paie, nefiind pusă în pericol viața vreunei persoane, dar prejudiciul se ridică la suma de aproximativ 25.000 euro.

Până la stingerea incendiului traficul pe DN 17, în zonă, a fost blocat pe ambele sensuri, apoi deplasarea autovehiculelor s-a asigurat pe un singur sens de mers, până la ridicarea autoutilitarei de la faţa locului cu ajutorul unei macarale și a unui trailer de mare tonaj.


Intră acum și în grupul de