Bataie in pragul diminetii intr-un bar din Scheia intre patru tineri si agentii de paza chemati in ajutor de chelnerite


Intră acum și în grupul de

Un scandal de proporţii izbucnit duminică la primele ore ale dimineţii într-un bar de pe raza localităţii Şcheia, judeţul Suceava, a fost calmat doar de intervenţia mai multor echipaje ale forţelor de ordine.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a început în jurul orelor 05:30 când cadrele Poliţiei Comunale Şcheia au fost solicitaţi să intervină după ce la un restaurant din localitate mai multe persoane s-au luat la bătaie cu agenţii de intervenţie ai unei firme de pază şi protecţie.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia, Secţia nr.9 Poliţie Rurală Moara, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, Poliţia Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică şi mascaţii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un număr de patru tineri care se aflau la o masă din incinta restaurantului au început să adreseze reproşuri şi cuvinte jignitoare la adresa personalului, fapt pentru care una dintre chelneriţe a solicitat intervenţia echipajului firmei de pază. La faţa locului au ajuns doi agenţi de intervenţie, care după discuţiile purtate cu cei patru tineri au luat parte la o încăierare în incinta localului, conflict în urma căruia unul dintre agenţi a fost lovit cu un scaun în zona capului, fiind necesară intervenţia unui echipaj de ambulanţă şi transportarea la UPU a Spitalului Judeţean Suceava” ne-au comunicat sursele citate.

În momentul incidentului, în restaurant se mai aflau şi alte persoane care au părăsit incinta din cauza conflictului dintre agenţii de intervenţie şi cei patru tineri care a degenerat într-o adevărată bătaie ca în filme distrugându-se mai multe scaune, sticle cu băutură, pahare şi obiecte de veselă.

Când au auzit sirenele maşinilor de poliţie agresorii au dispărut care cum a putut cercetările ducând la identificarea unuia dintre tinerii scandalagii dar acesta nu a fost de găsit la domiciliu. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, în vederea identificării tuturor participanţilor.


Intră acum și în grupul de