Alcoolul i-a luat mintile! Si-a batut sotia cu un par amenintand ca da foc la casa


Intră acum și în grupul de

O femeie de 43 de ani din localitatea Fîntînele, judeţul Suceava, a trăit momente de coşmar sâmbătă după-amiază când doar poliţiştii Secţiei Rurale 2 Bosanci au putut-o salva din mâinile soţului agresiv.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că în jurul orelor 14:30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri în familie, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a lovit-o cu un par din lemn pe soția sa și i-a adresat amenințări cu moartea precum și cu incendierea locuinței comune” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care i-a acordat primele îngrijiri medicale victimei și a transportat-o la UPU Suceava în vederea efectuării de investigații medicale amănunțite.

„În timpul audierii femeii, la locuinţă a revenit soţul agresor care avea în mână o bucată de lemn și care adresa aceleaşi ameninţări în ciuda prezenţei organelor de poliţie. Acestuia i s-a solicitat să înceteze amenințarile și să se legitimeze, moment în care a început să adreseze cuvinte și expresii jignitoare la adresa soției. Având în vedere starea de agresivitate a soţului și refuzul acestuia de a se legitima și de a înceta acțiunile agresive, s-a procedat la imobilizare, încătușare și conducerea acestuia la sediul Postului de Poliție Fântânele” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

Victima a depus plângere penală împotriva soţului care acum este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de