Un tanar de 23 de ani a scapat cu viata dintr-un accident rutier, dar nu a uitat sa faca circ la sosirea politistilor


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din localitatea Bădeuţi, oraşul Milişăuţi, judeţul Suceava, a scăpat cu viaţă în urma unui accident de circulaţie de producerea căruia se face chiar el vinovat.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc pe DN 2H, pe calea Dragoş Vodă din interiorul localităţii de domiciliu a tânărului care în timp ce se afla la volanul unui autoturism, într-o curbă spre stânga, din cauza neadaptării vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe acostamentul din partea dreaptă a drumului în direcţia sa de mers, unde a derapat, după care a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din beton. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi distrugerea stâlpului ce susținea conductori de curent de 0,4 KW şi cabluri de telecomunicație și televiziune.

„La fața locului, conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, iar la Spitalul municipal Rădăuți a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, deoarece tânărul nu a prezentat documentele personale, s-a efectuat verificarea în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere valabil”, ne-au comunicat sursele citate.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă, refuzul de a se supune recoltării de probe biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu permisul de conducere anulat”, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de