Municipalitatea suceveana lucreaza la un regulament de functionare a parcajelor subterane din centrul orasului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene a anunţat, că începând cu prima zi a acestei săptămâni, se lucrează pentru întocmirea unui regulament de funcţionare pentru cele două parcaje subterane din centrul municipiului reşedinţă de judeţ.

Primarul oraşului, Ion Lungu, a declarat, marţi, că regulamentul de funcţionare trebuie făcut cu multă grijă şi va fi finalizat în cel mult trei luni de zile. Situaţia se datorează şi ritmului bun în care se derulează lucrările pe şantierul parcajelor subterane, care vor fi gata anul acesta.

“Începând de luni, am demarat un proiect de realizare a unui regulament pentru accesul în parcaje şi funcţionarea sistemului de parcare în aceste locaţii. El va fi gata în două-trei luni de zile după ce ne vom interesa şi de modul de funcţionare în alte judeţe ale ţării. Am spus că îmi doresc ca la început, preţ de două ore, intrarea să fie gratuită urmând ca progresiv să se stabilească o taxă astfel încât să nu transformăm parcajele subterane în garaje personale”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de