Si-a recuperat portofelul uitat la Trezorerie cu ajutorul unui jandarm


Intră acum și în grupul de

Un tânăr care şi-a pierdut portofelul în care ţinea banii şi toate actele a fost scos din încurcătură de un angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Potrivit Compartimentului de informare şi relaţii publice din cadrul IJJ Suceava, jandarmul care asigura protecţia obiectivului şi ordinea publică la sediul Trezoreriei din municipiul reşedinţă de judeţ, a găsit, marţi, în jurul orelor 11:00, un portofel.

În vederea identificării proprietarului, în prezenţa unui martor, jandarmul a deschis portofelul, găsind în interiorul acestuia suma de 950 de lei, un permis de conducere, două carduri bancare, două legitimaţii de client şi mai multe documente.

În urma verificărilor efectuate, s-a reuşit contactarea telefonică a posesorului de drept, un tânăr de 29 de ani din municipiul Suceava, care s-a prezentat în timp scurt la sediul trezoreriei, unde i-au fost restituite bunurile pierdute.

Potrivit surselor citate tânărul a declarat că, după ce a achitat o taxă la sediul instituţiei, a plecat în grabă, iar după o jumătate de oră, când a fost contactat telefonic de jandarmi, încă nu realizase pierderea portofelului.


Intră acum și în grupul de