Locuinta sociala ridicata de Primaria Cornu Luncii, lasata de hoti fara ferestre


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Secţiei Rurale nr.7 Mălini au fost sesizaţi pe parcursul zilei de marţi despre faptul că în noaptea precedentă, persoane rămase deocamdată necunoscute au dislocat şi sustras ferestrele cu geam termopan de la o casă în construcţie aflată pe raza satului Băişeşti, comuna Cornu Luncii.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că, pe raza satului Băişeşti în locul numit “La grajd”, în urmă cu aproximativ 4 ani, Primăria comunei Cornu Luncii, a construit trei case destinate persoanelor sinistrate, case nelocuite în prezent. Locuinţele sunt construite la capătul satului, într-un loc izolat, neiluminat, iar drumul de acces nu este circulat, aşa că spărgătorii au putut lucra în linişte.

Pe parcursul nopţii de luni spre marţi, hoţii au forţat sistemul de închidere a uşii de acces de la una din cele trei case, au pătruns în interior, au dislocat şi sustras din perete ferestrele cu tot cu toc şi geam termopan de la cele trei camere care erau fixate în zid doar cu spumă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de