Au terminat banii de bautura si s-au apucat de furat ghivece cu flori


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi au ajuns miercuri seară pe mâna organelor de ordine, după ce s-au apucat de furat pentru că nu mai aveau bani de băut.

Potrivit informaţiilor oferite de Compartimentul informare şi relaţii publice din cadrul IJJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 18:00 când, în timp ce executau serviciul de ordine şi siguranţă publică pe str. Petru Rareş din municipiul reşedinţă de judeţ, membrii unui echipaj de jandarmerie au observat doi bărbaţi care se deplasau în grabă şi care aveau asupra lor două ghivece cu flori.

La vederea organelor de ordine, cei doi au schimbat brusc direcţia de deplasare şi au intrat pe o alee, ridicându-le un semn de întrebare jandarmilor care i-au oprit şi i-au legitimat.

Astfel, s-a constatat că este vorba despre un tânăr de 33 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei şi un bărbat de 56 de ani din municipiul Suceava care au recunoscut că ghivecele cu flori au fost sustrase din scara unui bloc din apropiere.

“În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că cei doi bărbaţi, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, s-au deplasat pe strada Curtea Domnească şi s-au oprit la intrarea unui bloc de locuinţe. Au apelat mai multe numere la interfonul blocului, până când întâmplător unul din locatari le-a permis accesul, după care cei doi au pătruns în scara blocului şi au urcat la toate etajele, aşteptându-se să găsească diverse bunuri sau materiale lăsate pe hol de către proprietari. În lipsa acestora, s-au mulţumit cu două ghivece cu flori, după care au plecat în direcţia pieţei centrale a municipiului, în vederea valorificării acestora”, ne-au comunicat sursele citate.

În cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de