Furt de aproape 100 de milioane de lei vechi dintr-o casa lasata cu ferestrele deschise


Intră acum și în grupul de

O locuinţă particulară din localitatea Moldova Suliţa, judeţul Suceava, lăsată pe timpul zilei cu ferestrele deschise pentru a fi aerisită s-a transformat în scurt timp în punct de atracţie pentru spărgători.

Potrivit IPJ Suceava, casa aparţine unei femei de 47 de ani care, miercuri dimineaţa, în jurul orelor 07:30 a plecat la muncă, a încuiat ușa de acces, dar a lăsat deschise trei geamuri de la etajul locuinței, care se află în reabilitarea fațadei, pe exterior fiind montate schele din lemn.

În jurul orelor 22:30 când s-a întors acasă, a constatat că autori necunoscuţi au forțat ușa metalică de acces pe care nu au reușit să o deschidă, fapt pentru care au escaladat schela din lemn exterioară și au pătruns în locuință pe fereastră.

Din interior, hoţii au sustras tot ce au găsit şi au putut căra cu ei, fiind vorba despre un laptop, un telefon mobil, mai multe bijuterii precum şi suma de 710 lei, valoarea totală a prejudiciului fiind stabilită la o primă evauale la suma de circa 100 de milioane de lei vechi.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de