La 20 de ani, un tanar este cercetat penal pentru contrabanda de tigari


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 20 de ani este cercetat pentru contrabandă fiind reţinut de poliţiştii de frontieră suceveni după ce în noaptea de duminică spre luni a fost surprins cărând în zona frontierei mai multe colete cu ţigări de contrabandă.

Potrivit Poliţiei de frontieră, poliţiştii suceveni din cadrul PF Brodina au observat, duminică noaptea, cu ajutorul aparaturii de termoviziune, un tânăr care se deplasa dinspre frontieră având asupra sa mai multe colete voluminoase.

Respectiva persoana, în vârstă de doar 20 de ani, din comuna suceveană Ulma a fost reţinut de poliţiştii de frontieră la scurt timp după ce a abandonat coletele într-un adăpost de animale şi a încercat să fugă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de frontieră suceveni s-a constatat că la această acţiune a mai participat şi un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Brodina.

Poliţiştii au găsit în locul unde au fost abandonate coletete 1.300 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 13.000 lei, care au fost confiscate.

Tânărul prins de poliţiştii de frontieră este cercetat pentru contrabandă, iar celălalt este cercetat pentru instigare la contrabandă.


Intră acum și în grupul de