Un vicovean este cercetat de politie pentru profanarea marmantului propriilor parinti


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din oraşul sucevean Vicovu de Sus este cercetat in momentul de față pentru săvârșirea infrcatiunii de profanare de morminte după ce a distrus crucea montată de un frate de al său pe mormântul părinţilor.

Motivul invocat de bărbatul în cauză a fost că nu este deloc mulţumit de cum au fost părinţii săi înmormântaţi.

Poliţia Judeţeană Suceava a informat, marţi, că luni după amiaza, un bărbat din oraşul Vicovu de Sus a reclamat că piatra funerară pe care a amplasat-o sâmbătă la mormântul părinţilor săi a fost distrusă cu un ciocan.

Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor, că sâmbătă, un bărbat din Vicovu de Sus a montat o piatră funerară la mormântul părinţilor săi pe care a găsit-o, luni, deteriorată, iar după investigaţii a rezultat că suspect de distrugere este un frate în vârstă de 53 de ani al reclamantului.

Fratele reclamantului este cunoscut ca un consumator frecvent de băuturi alcoolice şi nu se află în relații de bune cu ceilalți membrii ai familiei.

Fiind audiat, bărbatul a recunoscut că în cursul zilei de luni a distrus cu un ciocan crucea de pe mormântul părinţilor, arătând că nu a fost de acord cu modul în care au fost înmormântați părinţii săi, tatăl său murind în anul 1989, iar mama sa în 2007.

Astfel bărbatul a ajuns să fie cercetat pentru profanare de morminte.


Intră acum și în grupul de