A scapat o femeie de necazurile produse de un porc mistret dar s-a ales cu dosar penal pentru braconaj


Intră acum și în grupul de

După ce a împușcat un mistreț în livada unei localnice din Câmpulung Moldovenesc, un bărbat din loclaitate a ajuns să ea declaratii la POlitie, fiind acuzat de braconaj.

Evenimenul sa petrecut luni seara, când bărbatul din Câmpulung Moldovenesc a împuşcat cu o armă de vânătoare, un porc mistreţ în livada unei femei din localitate.

Poliţia Judeţeană Suceava a informat că luni seara, un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost reclamat la Poliţie că ar fi braconat prin împuşcare un porc mistreţ de aproximativ 60 de kilograme în livada aparţinând unei localnice.

O echipă operativa a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind făcută şi cercetarea la faţa locului în lipsa vânătorului care plecase.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul a mers în livada femeii, la cererea acesteia, care i-a spus că livada i-a fost distrusă în mod repetat de animale sălbatice.

Cadavrul animalului a fost a autopsiat, iar valoarea pagubei va fi estimată de reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Vânătoare şi Pescuit Suceava, precizează IJP Suceava care menţionează că bărbatul este cercetat pentru braconaj.


Intră acum și în grupul de