Sofer de TIR, mort, si trafic deviat in urma unui accident in zona Spataresti a judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Şoferul unui TIR a murit, miercuri, după ce masina pe care o conducea pe DN2 E în zona localităţii sucevene Spătăreşti a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt TIR cu semiremorcă ce venea din sens contrar.

Conform informatiilor primte de la IJP Suceava, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Bacău, conducea, miercuri, un autocamion tractând cu bară metalică un cap de tir condus de un alt şofer, pe DN 2 E, din direcția Spătărești către Gura Humorului.

Şoferul autocamionului tractat, a pătruns pe contrasens intrând in coliziune frontală cu un TIR cu semiremorcă condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna suceveană Ilişeşti, jud.

În urma coliziunii şoferului TIR-ului ce a pătruns pe contrasens a murit, iar şoferul autocamionului lovit a fost rănit, cei doi fiind încarceraţi, fiind necesară intervenția echipei de descarcerare a ISU Suceava.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face şoferul TIR-ului care a intrat pe contrasens încălcând marcajul longitudinal continuu.

Celălalt şofer rănit a fost transportat cu ambulanta la Spitalul municipal Falticeni, unde a fost consultat de medicul de gardă, care a stabilit că leziunile pot necesita pentru vindecare un număr de 10-15 zile îngrijiri medicale, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Şoferul primului TIR a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

După producerea accidentului poliţiştii au deviat a traficului prin localitatea Baia de pe DN 2E la intersecția cu DJ 209H cu ieșire în DJ 209A și în continuare pe DN 2E localitatea Cornu Luncii.


Intră acum și în grupul de