Un radautean beat a acrosat cu masina o caruta, dupa care s-a ascuns intr-un lan de porumb


Intră acum și în grupul de

Un rădăuţean de 47 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce beat fiind, a fost autorul unui accident de circulaţie şi a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, au fost sesizaţi luni noapte prin „S.N.U.A.U 112”, despre faptul că pe D.N. 17 A, în localitatea Marginea s-a produs un accident de circulaţie.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificat autoturismul avariat, iar conducătorul acestuia a părăsit locul faptei, după ce a acroşat un atelaj cu tracțiune animală condus de către P.Cornel, din oraşul Siret, care circula regulamentar în direcția Marginea-Rădăuți.

“În urma verificărilor efectuate, la o distanță de aproximativ 200 m a fost găsit și identificat ascunzându-se într-un lan de porumb, S.Costel, de 47 ani, din municipiul Rădăuți, care la vederea poliţistului a încercat să fugă. Poliţistul a reuşit prin mijloace specifice imobilizarea lui S.Costel.

Întrucât conducătorul auto S.Costel emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,98 mg /l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată IPJ Suceava.

Sursa citată menţionează că cercetările sunt continuate faţă de S.Costel sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge și părăsirea locului accidentului de către conducătorul auto implicat în accident ca urmare a unei infracţiuni fără încuviințarea poliției, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de