Fotbalul sucevean are sanse sa renasca


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu a anuntat ca a discutat cu presedintele Consiliului Judetean Suceava, Cătălin Nechifor, despre o posibila implicare financiara a CJ in echipa de Fotbal Rapid Suceava, care a intrat in esalonul 2 al fotbalului din România.

Lungu a explicat intr-o conferinta de presa ca a fost prezent la CJ, la o discutie cu seful executivului judetean sucevean, in care s-a pus problema sustinerii financiare și a realizării unui buget serios pentru o echipă de fotbal care să poată face față competiției din fotbal.

”Salut initiativa presedintelui CJ pentru realizarea unui buget competitiv pentru echipa Rapid Suceava. Este binevenit suportul său financiar”, a spus Ion Lungu.

Primarul a mai spus că un buget de aproximativ 20 miliarde de lei vechi ar insemna foarte mult, in conditiile in care 10 miliarde de lei ar fi partea de contributie a Primăriei Suceava, iar restul a CJ. ”Sper să găsim soluții seriose de finantare a echipei de fotbal”, a mai spus Ion Lungu.

Surse din apropierea lui Cătălin Nechifor sustin că interesul acestuia pentru sustinerea fotbalului sucevean este real si ca in ultima perioada a purtat o serie de discutii si cu fostul antrenor al Forestei, în vremea de glorie a acestei echipe, Marin Barbu, alias “Magiun”.


Intră acum și în grupul de