Doua motoscutere furate in aceeasi noapte din curtile a doi campulungeni


Intră acum și în grupul de

Doi câmpulungeni au reclamat la Poliţie faptul că în noaptea de marţi spre miercuri le-au fost furate motoscuterele care erau parcate în curţile locuinţelor.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în primul caz, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței lui P.Andrei din Câmpulung Moldovenesc, de unde i-au sustras un motoscuter, în valoare de 1.400 lei. „S-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, informează sursa citată.

În al doilea caz, B.Ion, de 59 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc s-a prezentat miercuri seară la sediul poliției, unde a sesizat faptul că în noaptea de marţi spre miercuri, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale de pe strada Bradului, nr. 12, de unde i-au sustras un motoscuter.

„Din declarația părții vătămate a rezultat faptul că motoscuterul, a fost parcat în curtea casei lângă casa mamei sale și grajd cu cheile în contact și actele în torpedou. În dimineața zilei de 22.08.2012, partea vătămată a plecat la fân, dar nu a observat că i-a dispărut motoscuterul. După amiaza, când a revenit la domiciliu în jurul orei 17.00 a constatat că i-a fost sustras motoscuterul, după care l-a căutat prin împrejurimi și observând că nu-l găsește a sesizat poliția. Din curte, locuință sau anexe nu au fost sustrase alte bunuri, valori sau înscrisuri, iar valoarea totală a motoscuterului sustras este de 1.500 lei”, arată IPJ Suceava.

Sursa citată mai precizează că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea de către autori necunoscuţi a infracțiunii de furt.


Intră acum și în grupul de