Un tanar din Timisoara a ajuns in coma la spital, in urma unei altercatii ce a avut loc in centrul comunei Ostra


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi miercuri , în jurul orei 21.30, despre faptul că în centrul comunei Ostra s-a produs o altercație între mai mulți tineri.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că în jurul orei 20.00, pe raza localității se afla un grup de tineri, printre care un localnic şi alţi doi tineri, din municipiul Timișoara, care consumau băuturi alcoolice şi tulburau ordinea şi liniștea publică prin larmă și țipete.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tinerii respectivi s-au lovit reciproc, iar în urma altercației a fost identificat unul din cei doi timişoreni, care se afla într-un autoturism pe bancheta din spate, mirosind puternic a alcool şi prezentând urme de violență la nivelul capului.

„Întrucât tânărul era în imposibilitatea de a comunica, polițiștii au solicitat deplasarea cadrelor medicale de la ambulanță la fața locului, după care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale fiind stabilit diagnosticul de,, traumatism cranio – cerebral, epistaxis, otorogie dreaptă, escoriații cot drept, escoriații genunchi bilaterali, stare de ebrietate și comă de gradul II”, după care a fost transportat la Spitalul ”Sf. Ioan Cel Nou” Suceava, Secția Urgențe, în vederea continuării investigațiilor medicale, urmând a fi audiat ulterior cu privire la agresiunea fizică suferită”, informează IPJ Suceava.

Sursa citată mai precizează că cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care au survenit leziunile, identificării autorilor, iar în funcție de concluziile medico-legale, se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de