A murit Dragos Pop, suceveanul milionar din Top 300


Intră acum și în grupul de

Lumea medicală şi mediul de afaceri au fost zguduite, joi, de o veste năucitoare: Dragoş Pop, locul 211 în Top 300 Capital, cu o avere de aproximativ 30 de milioane de euro, a decedat în urma unui atac coronarian. Cu afaceri prospere în domeniul medicamentelor, Dragoş Pop, născut în Suceava, dar stabilit de ani buni în Bucureşti, provenea dintr-o familie de doctori

În vârstă de 44 de ani, Pop era căsătorit şi avea o fetiţă. Aflat joi dimineață în Pitești, la o întâlnire de afaceri împreună cu soția, cea alături de care a traversat perioade bune, dar și clipe nefaste, Dragoș Pop a fost săgetat, la un moment dat, de o durere atroce. Nu se știa despre ce este vorba, astfel că a fost transportat imediat la spitalul din localitate. Acolo s-a constat faptul că erau complicații majore care nu suportau amânare, astfel că s-a dispus trimiterea lui de urgență la București cu o salvare.

Pe drum, inima medicului a încetat să mai bată. Trecuseră doar câteva zeci de minute de la fatidica întâmplare. Nu știa că are probleme cardiace, susțin cei din familie. Problemele au apărut pe fondul unei perioade mai dificile. Purta de grijă la peste 600 de angajați, iar în căsnicie nu era totul frumos. Elenei Pop nu i-a venit să creadă ore întregi că bărbatul ei, un munte de om (avea aproape doi metri), nu mai este în viață. A suferit o cădere psihică, din care și-a revenit abia după câteva ore bune, în după-amiaza zilei de joi.

Sursa: Evz.ro


Intră acum și în grupul de