Barbat de 53 de ani ramas fara masina in Vama Siret dupa ce a crezut ca nu i se gasesc tigarile ascunse in autoturism


Intră acum și în grupul de

Un cetăţean român de 53 de ani a crezut că reuşeşte să păcălească vigilenţa organelor de control din vama Siret şi obţine astfel un câştig uşor şi rapid din traficul cu ţigări. Acest lucru nu s-a întâmplat astfel că omul s-a ales cu o pagubă mult mai mare decât câştigul scontat.

Bărbatul s-a prezentat în PTF Siret la volanul unui autoturism Mitsubishi Pajero iar „după controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat, un număr de peste 3.200 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană” ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul STPF Suceava.

Ţigările în valoare de aproape 4.000 de lei au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de mai bine de două ori mai mare în valoare de 100 de milioane de lei vechi. În plus, omul a rămas şi fără mijlocul de transport rămas în posesia organelor de control deoarece avea confecţionat un locaş special amenajat destinat transportului ţigărilor.


Intră acum și în grupul de