Acasă Actualitate ELVIS a injunghiat-o pe LOREDANA !

ELVIS a injunghiat-o pe LOREDANA !


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din municipiul reşedinţă de judeţ ce poartă numele a doi artişti bine-cunoscuţi, Elvis Presley şi Loredana Groza, au fost pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică, eroii unei poveşti de dragoste şi gelozie care s-a terminat cu lovituri de cuţit.

Potrivit IPJ Suceava, cei doi, un Elvis H. de 28 de ani şi Loredana N. de 22 de ani, au o relaţie de concubinaj de mai mult timp în urma căreia a rezultat şi un copil minor. Sâmbără seară cei doi, împreună cu alte persoane, s-au deplasat la terasa Cetate, din municipiul Suceava, unde băiatul a consumat mai multe băuturi alcoolice.



În jurul orelor 04:00, cei doi au plecat spre casă iar după ce au ajuns la domiciliu, pe fondul consumului de alcool şi a stării de gelozie, cei doi au avut o discuție în contradictoriu iar la un moment dat, Elvis a lovit-o cu un cuţit pe Loredana, provocându-i mai multe leziuni.

Victima a fost transportată de un echipaj al ambulanței la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale iar cercetările sunt continuate de poliţiştii chemaţi în ajutor de mama victimei sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version