Barbat din Bunesti, injunghiat de unchiul sau care nu vroia sa-l primeasca in curte


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 47 de ani din localitatea Buneşti, judeţul Suceava, a ajuns duminică seară pe patul de spital, după ce a avut o altercaţie cu un unchi de-al său care de altfel l-a şi înjunghiat.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 19:30, în faţa gospodăriei agresorului unde a fost solicitată şi prezenţa unui echipaj din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti.

La fața locului, organele de ordine l-au găsit pe bărbat cu o plagă sângerândă la nivelul umărului stâng, acesta precizând faptul că a fost lovit cu un cuțit de către unchiul său, în vârstă de 74 de ani, din aceeași localitate.

Cercetările efectuate au stabilit însă că tot scandalul a început cu două ore mai devreme, când bătrânul ar fi fost acostat pe drumul public de către nepotul său, “ocazie cu care cei doi au avut discuții în contradictoriu, după care s-au despărțit și s-au deplasat fiecare la locuințele lor. Ulterior, după ce a consumat mai multe pahare cu băutură, în jurul orei 19:00, victima a mers la locuinţa unchiului său provocând scandal pe drumul comunal din fața gospodăriei”, ne-au comunicat sursele citate.

Auzind zgomotul, bătrânul a ieşit la poartă și văzând că nepotul său are intenția de a intra în curtea lui nu a stat prea mult pe gânduri, iar de pe o masă aflată în apropiere a luat un cuţit cu care l-a înjunghiat în umăr.

Bărbatul lovit de cuţit a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul municipiului Fălticeni, unde a rămas internat, iar pe numele bătrânului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în funcție de concluziile medicului legist urmând a se face încadrarea juridică a faptei.


Intră acum și în grupul de