In coma la spital, dupa ce a fost batut de prietenul tinerei pe care a acostat-o, in timp ce era la restaurant cu sotia


Intră acum și în grupul de

Pentru că i-au fugit ochii după altă femeie pe când se afla la restaurant cu soţia sa, un bărbat de 38 de ani din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, a ajuns de pe terasa localului direct pe patul de spital.

Inspectorul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava ne-a declarat că incidentul a avut loc în jurul orelor 05:20 când bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a acostat o persoană de sex feminin ce era însoţită de prietenul ei în vârstă de 30 de ani, ambii din aceeaşi localitate.

Deranjat de gestul bărbatului, tânărul a ripostat lovindu-l cu pumnii şi genunchiul iar victima, în urma loviturilor primite şi-a pierdut echilibrul şi a căzut peste balustrada amplasată în faţa restaurantului, de la o înălţime de aproape 2 metri, lovindu-se în cădere de betonul parcării amenajate în acea zonă.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Secţia de Urgenţă a Spitalul Gura Humorului, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, după care a fost transferat în comă la Spitalul Judeţean Suceava unde a intrat direct în sala de operaţii.

Din cauza stării grave a victimei, organele de poliţie au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura reținerii şi introducerii tânărului în arestul IPJ Suceava pentru o durată de 24 ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de