Un elev din Falticeni a castigat medalia de aur la Olimpiada Internationala de Geografie, desfasurata in Germania


Intră acum și în grupul de

Fălticeneanul Constantin Popa, component al lotului olimpic al României, a obţinut medalia de aur, în cadrul Olimpiadei Internaţionale de Geografie, desfăşurată în perioada 21 – 27 august 2012 la Köln, Germania, se arată pe site-ul MECTS.

Potrivit sursei citate, lotul olimpic al României a reuşit perfomanţa de a obţine patru medalii şi de a se clasa pe locul doi pe naţiuni la Olimpiada Internaţională de Geografie din Germania. Dintre cele patru medalii câştigate, două au fost de aur, una de argint şi una de bronz.

”Medaliile de aur au fost câştigate de Constantin Popa (clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional << Nicu Gane >> din Fălticeni) şi Ştefania Ursică (clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional << Mihai Viteazul >> din Sfântu Gheorghe, Covasna). Medalia de argint a fost obţinută de Miruna Andreea Găman (clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional << Alexandru Ioan Cuza >> din Ploieşti, Prahova), iar cea de bronz i-a revenit lui Traian Tomenco (clasa a XI-a, de la Liceul Teoretic << Constantin Brâncoveanu >> din Bucureşti, sectorul 1)”, informează edu.ro.


Intră acum și în grupul de