Copil de 9 ani, transferat in stare critica la Bucuresti, dupa ce a suferit arsuri pe 80% din suprafata corpului


Intră acum și în grupul de

Un accident deosebit de grav l-a adus marţi seară pe un copil de 9 ani din municipiul reşedinţă de judeţ în stare critică, existând oricând pericolul ca acesta să-şi piardă viaţa.

Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul a avut loc în jurul orelor 20:50, când un echipaj SMURD a fost solicitat de urgenţă în zona gării Iţcani după ce minorul, din motive deocamdată neştiute cu exactitate, s-a urcat pe un vagon de tren şi a atins firele de înaltă tensiune ce asigură circulaţia trenurilor electrice.

Imediat, copilul parcă s-a transformat într-o torţă vie suferind arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului.

„Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava cu o ambulanţă a SAJ, iar pe parcursul nopţii, în jurul oreilor 02:30, un elicopter SMURD a aterizat pe aeroportul Salcea, preluând pacientul şi transportându-l la un spital din capitală, pentru acordarea ajutorului medical de specialitate în astfel de cazuri”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Marian Ruscan.

Din păcate, traumele suferite de minor sunt foarte mari, iar cadrele medicale sunt rezervate cu privire la şansele de supravieţuire a acestuia.


Intră acum și în grupul de