Motociclist american, gasit ranit si salvat de o patrula de jandarmi montani


Intră acum și în grupul de

Viaţa unui motociclist american a fost salvată vineri, aproape de prânz, de o patrulă de jandarmi montani din judeţul Suceava.

Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul IJJ Suceava, membrii unei patrule de ordine şi siguranţă publică din cadrul Postului de Jandarmi Montan Câmpulung Moldovenesc, care executau serviciul pe traseele montane din zonă, au observat pe un drum de pe raza localităţii Pojorâta, un bărbat îmbrăcat în echipament de motociclist căzut pe jos, iar în apropierea acestuia o motocicletă răsturnată.

Imediat, organele de ordine s-au apropiat pentru a vedea despre ce este vorba şi au constatat că bărbatul avea piciorul stâng fracturat, era semiconştient şi dădea semne că se lovise la coloană, deducând astfel că probabil acesta căzuse de pe motocicletă şi se rănise.

Jandarmii i-au acordat omului rănit primul ajutor, anunţând totodată Serviciul de Ambulanţă pentru a veni în ajutor. Victima a fost apoi transportată cu o ambulanţă la Spitalul municipal Cîmpulung Moldovenesc pentru investigaţii şi îngrijiri medicale specializate.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că motociclistul este un cetăţean american, de 72 de ani, domiciliat în localitatea Magnolia, statul Texas”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de