Bataie cu pietre, pari si furci, din cauza unui cal si a mizeriei facute de acesta


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost atacat joi de nişte tineri veniţi în vizită la vecinul său, după ce le-a cerut acestora să-şi mute că faetonul cu care se deplasaseră, din faţa curţii sale.

Din datele pe cere le-am obţinut de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, bătaia a avut loc joi în jurul orelor 15:00 când cei patru agresori, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, domiciliaţi în localităţile Arbore, Cajvana şi Mitocu Dragomirnei, au venit în cartierul Iţcani din municipiul Suceava în vizită la o cunoştinţă, dar au lăsat căruţa cu care s-au deplasat în faţa curţii victimei şi nu a celui vizitat.

La un moment dat, bărbatul a solicitat tinerilor să mute faetonul din cauza mizeriei pe care calul o făcea în faţa gospodăriei sale, iar de aici până la scandal a fost doar un pas. În timpul acestuia doi dintre tineri, înarmaţi cu un par şi o furcă, au sărit gardul victimei pentru a-i da o lecţie omului, iar între timp un coleg de-al lor s-a apucat să arunce de zor cu pietrele de pe drum, reuşind să-l lovească pe bărbat.

Când a ieşit în stradă, victima a mai fost lovită o dată, dar cu pumnul, în zona feţei, scandalul fiind aplanat doar de sosirea poliţiştilor la faţa locului.


Intră acum și în grupul de