A lovit cu masina o tanara de 35 de ani apoi a fugit de la locul faptei incercand sa dea vina pe sotia sa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani a ajuns in arestul IPJ Suceava după ce lovind cu maşina o femeie cu zece ani mai tânără ca el şi a fugit de la locul faptei încercând să scape de răspundere dând vina pe soţia sa.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc vineri noapte, în jurul orelor 21:20 când pe DN 17, în interiorul comunei Iacobeni, o localnică ce se afla în centrul comunei, a traversat drumul prin loc nemarcat şi fără să se asigure, timp în care a fost accidentată grav de un autoturism a cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

Victima a fost transportată la spital în comă de gradul trei cu multiple leziuni necesitând pentru vindecare un număr de 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale dacă nu intervin complicaţii.

Imediat au fost organizate filtre iar aproape de orele 22:00, la intrarea în municipiul Vatra Dornei, un echipaj de poliţie a oprit în trafic, un autoturism condus de o şoferiţă de 46 de ani din localitate, care prezenta avarii în partea dreapta față.

“S-a procedat la audierea persoanei în cauză, ocazie cu care aceasta a declarat că ea este autoarea accidentului și a părăsit locul faptei deoarece şi-a uitat documentele acasă. Întrucât existau suspiciuni cu privire la sinceritatea conducătoarei auto, principalul suspect în comiterea accidentului fiind soţul acesteia, polițiștii s-au deplasat la locul de muncă al celui în cauză, ocazie cu care s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge” ne-au mai comunicat sursele citate.

Cu ocazia audierii, bărbatul a recunoscut până la urmă că de fapt el este autorul accidentului, motivând că a părăsit locul întrucât are permisul de conducere reţinut pentru consum de alcool. În cauză s-a întocmit dosar penal, omul fiind reţinut pentru 24 ore iar instanţa de judecată dispunând interdicţia de a părăsi localitatea pe o perioadă de 29 zile.


Intră acum și în grupul de