Un sofer botosanean mult prea grabit si-a trimis intreaga familie pe mana medicilor


Intră acum și în grupul de

Un conducător auto mult prea grăbit a provocat, în noaptea de joi spre vineri, un grav accident de circulaţie, în urma căruia întreaga lui familie a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit cercetărilor efectuate de organele de poliţie, incidentul rutier s-a petrecut pe DN 17, în afara localităţii Şcheia, pe când un şofer de 43 de ani din municipiul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul, în intersecţia cu varianta de ocolire a municipiului Suceava, datorită vitezei de deplasare şi a neatenţiei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind carosabilul şi intrând în coliziune cu o baliză din beton.

Din fericire, în urma accidentului nu s-a înregistrat pierderea vreunei vieţi omeneşti, dar atât conducătorul auto cât şi soţia sa împreună cu cele două fiice, de 6 şi respectiv 9 ani, au suferit diferite răni.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava cu o ambulanţă, unde au primit îngrijiri medicale de specialitate, iar şoferul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de