„Back to school” aduce peste 2.500 de premii, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall şi-a făcut… temele de vacanţă: are noile colecţii în magazine, preţuri cu totul speciale şi a pregătit peste 2.500 de premii cu care îşi va răsplăti clienţii. Cel mai “cool” cadou al toamnei este noul iPad Apple +, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, de vineri, 31 august 2012, până în data de 16 septembrie, la cumpărături de 100 lei din magazinele Iulius Mall, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc pe loc, la Centrul Info: ghiozdane, rechizite şcolare (seturi cariocă, seturi creioane colorate sau seturi geometrice, stilouri, penare), cecuri de cumpărături şi răcoritoare.

“Acum ai motive să aştepţi cu nerăbdare prima zi de şcoală: garderoba în trend, reîntâlnirea cu toţi colegii şi, de ce nu, poate marele premiu “Back to school” va fi în ghiozdanul tău. Dacă faci cumpărături de la Iulius Mall, la tombola din 16 septembrie afli dacă eşti marele câştigător al tabletei iPad Apple +”, se arată în documentul citat.


Intră acum și în grupul de