Mama si fiica, lovite de o masina pe cand traversau regulamentar Calea Burdujeni din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie de 31 de ani din localitatea Dumbrăveni şi fiica acesteia de 6 ani au fost lovite de o maşină joi dimineaţă, în jurul orelor 08:30, pe când traversau Calea Burdujeni, în zona intersecţiei sens giratoriu cu Calea Unirii din municipiul reşedinţă de judeţ.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, victimele erau angajate în traversarea străzii prin loc special amenajat, semnalizat prin indicatorul rutier “Trecere de pietoni”, pe culoarea verde a semaforului electric destinat pietonilor.

În urma evenimentului rutier, victimele au fost transportate cu ambulanţa, la Spitalul de Urgenţă Judeţean Suceava, pentru a primi îngrijiri medicale, mama necesitând pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale, iar fiica 4-5 zile de îngrijiri medicale, dar niciuna dintre victime nu a rămas internată, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

O altă femeie, de 62 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a fost lovită tot pe trecerea de pietoni pe când traversa Calea Bucovinei din localitate. Şi în acest caz, cercetările efectuate de organele de poliţie au stabilit că victima se afla pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicatoare rutiere și marcaje.

Din păcate, poliţiştii nu au putut afla încă cine este vinovat de producerea accidentului deoarece şoferul a fugit de la faţa locului, în cauză polițiștii efectuând cercetări pentru identificarea conducătorului auto şi a autoturismului implicat în accident.


Intră acum și în grupul de