Adjunctul ISJ Suceava, Vasile Monacu, si seful Casei Corpului Didactic, Traian Duminica, au fost eliberati din functie


Intră acum și în grupul de

Adjunctul Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Vasile Monacu, şi şeful Casei Corpului Didactic, Traian Duminică, au fost eliberati din funcţie vineri dimineaţă.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Laura Hacman, a explicat că posturile ocupate prin detaşare, ca în cazul domnilor Monacu şi Duminică, au primit decizie de eliberare din funcţie. „Până în acest moment, la IŞJ Suceava nu a ajuns nicio decizie de numire pentru ocuparea postului de inspector general adjunct al IŞJ, sau pentru cea de director al CCD”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Hacman.

Precizăm că aproximativ 90% din şcolile sucevene au rămas la acest moment fără conduceri, întrucât mandatele directorilor şi adjuncţilor acestora au expirat.

Există speculaţii conform cărora postul fostului adjunct Vasile Monacu va fi preluat de Gabriela Scutaru, cea care până în prezent a ocupat funcţia de inspector pentru management educaţional, evaluare instituţională şi asigurarea calităţii. Deopotrivă, se speculează faptul că Traian Duminică, va fi înlocuit cu directorul Şcolii nr. 9 „Ion Creangă” din Suceava, Constantin Mărgineanu.


Intră acum și în grupul de