Ofiter din POLITIA Suceava suspendat din functie si cercetat pentru comportament neadecvat in societate


Intră acum și în grupul de

Un ofiţer de poliţie din cadrul IPJ Suceava a fost suspendat din funcţie şi este cercetat de Biroul de Control Intern pentru comportament neadecvat în societate şi atingere adusă profesiei de poliţist.

Toate acestea au fost decise după ce sâmbătă dimineaţa, aflat într-un bar din municipiul resedinta de judet, situat in centrul Sucevei, in vecinatatea parcului central, ofiterul de politie sucevean a aruncat cu sticle asupra unui client aflat si el acolo la momentul respectiv, care este avocat de profesie.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, un sucevean în vârstă de 29 de ani a sesizat sâmbătă dimineaţa la ora 3.39, prin 112 că un poliţist este băut şi aruncă cu sticle asupra lui.

Patrula de intervenţie din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, dar şi ofiţeri din cadrul Biroului Control Intern – IPJ Suceava, au mers în zonă şi au identificat apelantul acesta precizând că, în timp ce se afla într-un local a fost agresat verbal de poliţist care, ulterior a aruncat mai multe sticle asupra lui şi a precizat că îşi rezervă dreptul de a depune o plângere penală în termen de 60 de zile.

Sursa citată precizează că ofiţerul de poliţie respectiv lucrează în cadrul IPJ Suceava pe linia comunicare şi relaţii cu publicul şi se afla în concediu de odihnă, la momentul incidentului.

În acest caz ofiţerii Biroului Control Intern din cadrul IPJ Suceava îl cercetează pe ofiţerul respectiv pentru comportamentului neadecvat în societate şi atingere adusă meseriei şi profesiei de poliţist.

„Având în vedere faptul că managementul instituţiei noastre nu tolerează astfel de abateri privind comportamentul poliţiştilor în exercitarea îndatoririlor de serviciu dar şi în afara acestuia, comanda IPJ Suceava a dispus suspendarea din funcţie a ofiţerului până la definitivarea cercetărilor privind evenimentul în care a fost implicat”, precizează IJP Suceava, in comunicat.


Intră acum și în grupul de