Un barbat din Vadu Moldovei a ajuns la spital, dupa ce a fost batut de un consatean


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din localitatea Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, a ajuns pe patul de spital după ce a fost bătut de un consătean în vârstă de 23 de ani.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut duminică seara, în jurul orelor 20:30, în timp ce victima se afla pe terasa unui magazin sătesc şi a fost atacat de tânărul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice care l-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele.

Poliţişti au aflat despre incident pe parcursul zilei de luni, când bărbatul a mers la Spitalul municipal Fălticeni, deoarece se simţea tot mai rău, iar cadrele medicale au alertat organele de ordine.

„După incident, partea vătămată s-a deplasat la domiciliul său, iar luni, în jurul orelor 17:00, a solicitat o ambulanţă pentru a fi transportat la spital întrucât se simţea rău.
Cercetările continuă față de agresor și în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale ale victimei se va stabili încadrarea juridică a faptei”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de