Fata de 17 ani, ranita grav, dupa ce s-a urcat in masina unui tanar baut si fara permis


Intră acum și în grupul de

Un accident de circulaţie greu de imaginat s-a petrecut în jurul orelor 02:00, în noaptea de marţi spre miercuri, pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, vinovat de producerea incidentului rutier este un tânăr de 22 de ani din localitate care, deşi nu deţine permis de conducere, s-a urcat la volanul unui autovehicul cu care a început să gonească pe străzile din municipiu.

Alături de el, s-a suit în maşină şi o tânără de doar 17 ani. E greu de imaginat cu ce viteză putea să circule tânărul, dar într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens, a distrus mai multe plase de gard şi colţul clădirii unui imobil, dar şi poarta de acces în curtea altei clădiri.

Din accident a rezultat rănirea gravă a pasagerei şi uşoară a conducătorului auto, care testat cu aparatul etilotest a rezultat că înainte de a se sui la volan tânărul şi-a făcut curaj cu câteva pahare, având 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Câmpulungeanul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de