Pura inconstienta! O tanara de 18 ani din Falticeni s-a urcat beata la volan si a provocat un accident


Intră acum și în grupul de

O tânără de 18 ani din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, se poate consideră foarte norocoasă după ce a provocat un grav accident de circulaţie şi a scăpat doar cu câteva vânătăi.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, tânăra, proaspătă deţinătoare de permis de conducere, nu a ţinut cont că a consumat mult alcool înainte şi s-a suit la volanul unui autoturism plecând la plimbare pe străzile oraşului.

În jurul orelor 23:20, aflată pe strada Spicului, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu pietriş, a derapat şi a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat pe marginea drumului. După impact maşina tinerei şoferiţe a fost aruncat pur şi simplu în gardul unei gospodării din apropiere, pe care l-a distrus, oprindu-se de abia după ce s-a izbit de un utilaj agricol aflat în curte.

Fiind testată cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aer expirat, după care a fost condusă la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de