Spargeau locuinte pentru a face rost de bani ca sa-si cumpere etnobotanice


Intră acum și în grupul de

Organele de poliţie au reuşit în urma cercetărilor efectuate să identifice un grup de spărgători din municipiul reşedinţă de judeţ care se specializase în ultima perioadă în furtul din locuinţe.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în cauză este vorba de trei spargeri care figurau cu autori necunoscuţi, anchetele derulate stabilind că hoţii sunt patru tineri din oraş, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani.

Aceştia au fost audiaţi şi au recunoscut comiterea faptelor, reuşindu-se recuperarea prejudiciului în proporţie de 95%.

Sursele citate mai precizează că tinerii au declarat că au comis faptele sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor cu efect halucinogen din categoria etnotobanicelor, pentru a face rost de bani necesari achiziţionării acestor produse.

În baza materialului probator administrat faţă de aceştia s-a dispus începerea urmăririi penale, pentru doi dintre ei s-a luat măsura reţinerii pe timp de 24 ore, un altul fiind deja arestat în alte cauze cu mod de operare asemănător, singurul cercetat în stare de libertate fiind tânărul de 17 ani, urmând ca cei reţinuţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tuturor autorilor.


Intră acum și în grupul de