Scandal si distrugeri, la Spitalul municipal din Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din municipiul Campulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au ajuns după gratii miercuri noapte, după ce au fost autorii unui scandal de proporţii în spitalul din localitate.

Conform Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, poliţia locală a fost chemată în ajutor în jurul orelor 03:30. La unitatea medicală au ajuns mai multe victime ale unui accident de circulaţie, dar la scurt timp după ele şi rudele uneia dintre persoanele rănite, doi tineri de 19 şi 21 de ani din Câmpulung Moldovenesc.

Fiind în stare avansată de ebrietate, celor doi le-a fost refuzat accesul în spital de către personalul de pază al unităţii sanitare. Tinerii nu au primit prea bine vestea aşa că s-au pus pe scandal, au devenit recalcitranți și au pătruns cu forța în spital, unde au spart un geam la o ușă de acces și au continuat circul.

Ajunse la faţa locului, organele de poliţie au constatat că unul din geamul termopan de la ușa de acces în Secția Medicală era spart, ușa de termopan ce face accesul către Secția UPU era îndoită, iar sistemul de închidere era defect ca urmare a loviturilor primite.

Tinerii agresivi au fost şi ei găsiţi la fața locului de către patrula de siguranță publică și conduși la sediul subunității de poliție, în vederea audierii. Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri” și „distrugere”, fiind introduşi în arestul IPJ Suceava şi urmând să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de