Sase minori din muncipiul Suceava sunt cercetati penal pentru furt calificat


Intră acum și în grupul de

Şase minori din municipiul reşedinţă de judeţ au intrat în atenţia poliţiştilor, după ce au fost identificaţi ca autorii unei spargeri dată la o societate comercială, în noaptea de marţi spre miercuri.

Potrivit IPJ Suceava, organele de poliţie au fost sesizate despre spargere de administratorul firmei, o femeie de 49 de ani din municipiul Suceava, miercuri dimineaţă, în jurul orelor 07:00. Femeia deţine un bar în Piaţa Agroalimentară din cartierul George Enescu, unde se prepară şi produse tip fast-food, iar in noaptea de marti spre miercuri, autorii au îndepărtat plasa contra insectelor montată la fereastra din spatele barului, după care, pe geamul lăsat deschis de partea vătămată, au pătruns în interior, de unde au sustras mai multe sticle de bere, peturi de suc şi cutii cu băuturi energizante.

În urma investigaţiilor efectuate de polițiști hoţii au fost identificaţi ca fiind şase minori suceveni cu vârstele cuprinse între 12 şi 15 ani. Aceştia au fost duşi la sediul Poliţiei municipiului Suceava, unde au fost audiaţi, recunoscând fapta comisă, dar toţi au declarat faptul că au intrat în bar, deoarece aflaseră de la alţi prieteni că este o fereastră deschisă.

Este vorba despre alţi şapte copii despre care organele de ordine cred că de fapt ei sunt autorii smulgerii plasei de ţânţari. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de