Grav accident rutier pe Calea Unirii soldat cu un mort si sase raniti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 64 de ani şi-a pierdut viaţa, joi seară, în urma unui grav accident de circulaţie petrecut din cauza teribilismului unui tânăr de 18 ani, proaspăt deţinător de permis de conducere.

Incidentul rutier a avut loc puţin după orele 20:00, pe Calea Unirii din municipiul reşedinţă de judeţ, pe când tânărul conducător auto, deşi lipsit de experienţă, gonea la volanul unui autoturism Opel către Burdujeni, dar din cauza vitezei a scăpat maşina de sub control, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism Mercedes condus de un sucevean de 64 de ani.

În accident a fost implicat şi un al treilea autovehicul ce se deplasa regulamentar în spatele Mercedes-ului. Impactul a fost atât de puternic încât primele două maşini s-au transformat în două grămezi de fiare contorsionate, suceveanul din maşina lovită pierzându-şi viaţa pe loc.

La faţa locului, a fost solicitată prezenţa unui echipaj de descarcerare şi a ambulanţelor pentru preluarea şi îngrijirea persoanelor accidentate, potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, fiind vorba despre două femei, mamă şi fiică, de 60 şi respectiv 34 de ani, din Mercedes şi trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, toţi din localitate, pasageri în autoturismul condus de tânărul şofer care s-a ales şi el cu răni grave.

Dintre persoanele accidentate, patru au rămas internate în spital, un tânăr în secţia de Neurochirurgie, una în secţia de Terapie Intensivă, iar celelalte la Ortopedie.

Conform surselor citate, conducătorii auto rămaşi în viaţă au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero, iar traficul rutier în zonă a fost întrerupt timp de 60 de minute, fiind deviat pe străzi alăturate.


Intră acum și în grupul de