Doua tinere, victime ale unui accident de circulatie petrecut pe raza localitatii Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Două tinere, una de 24 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi, iar cealaltă de 15 ani, din comuna Satu Mare, judeţul Suceava, au fost duminică seara victimele unui accident de circulaţie, după ce maşina în care se aflau a fost scăpată de sub control de conducătorul auto.

Incidentul a avut loc, potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, în jurul orelor 18:40 pe DN 2E, în interiorul localităţii Horodnic de Sus, pe când un tânăr de 33 de ani din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce se deplasa cu autoturismul, din cauza vitezei mult prea mari a pierdut controlul maşinii a intrat pe contrasens, iar apoi s-a oprit în gardul unei gospodării.

După producerea accidentului, tânărul s-a făcut imediat nevăzut de la locul faptei, organele de poliţie găsindu-l puţin mai târziu la domiciliul său. În câteva momente, poliţiştii şi-au dat seama şi de ce şoferul a fugit. Deoarece acesta nu deţine permis de conducere eliberat de autorităţile române. Mai mult, aparatul etilotest a arătat că tânărul avea 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost şi el autorul unui accident auto aproape asemănător, în care au fost accidentate tot două tinere. Potrivit surselor citate, incidentul rutier a avut loc pe parcursul dimineţii de această dată, pe DC 42A, în interiorul localităţii Iaslovăţ, judeţul Suceava.

Conducătorul auto, un tânăr de 23 de ani din comuna Grăniceşti, a pierdut controlul maşinii într-o curbă uşoară la stânga a pătruns pe contrasens şi s-a oprit tot în gardul unei gospodării de pe marginea drumului.

De suferit au avut doar pasagerele, una de 16 ani din aceaşi localitate cu tânărul şofer şi alta de 20 de ani din comuna Şanţ, judeţul Bistriţa Năsăud, iar aparatul etilotest a indicat pentru conducătorul auto un rezultat de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de