Locuinta sociala din municipiul Falticeni, inghitita de flacari


Intră acum și în grupul de

O locuinţă socială ce aparţine administraţiei publice locale din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a fost înghiţită de flăcări, luni seară. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, lt. Marian Ruscan, pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Fălticeni.

La momentul sosirii acestora la faţa locului, flăcările, ce cuprinseseră acoperişul casei realizat din învelitori de carton asfaltat, se extinseseră şi la o magazie de lemne din apropierea locuinţei.

După două ore de luptă cu flăcările, intervenţia pompierilor fiind dificilă din cauza materialelor combustibile din care era construit acoperişul, incendiul a fost lichidat, cauza producerii acestuia fiind scânteile purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile.

Tot pompierii fălticeneni au fost chemaţi în ajutor, după ce un alt incendiu s-a înregistrat în comuna Drăguşeni, unde două stoguri de fân au fost cuprinse de foc, existând pericolul de propagare a acestuia la locuinţele învecinate.

La intervenţie au participat şi două echipaje de la SVSU Forăşti şi Vadu Moldovei, iar de acestă dată, jocul copiilor cu focul a fost cauza care a dus la declanşarea incendiului. Din fericire, în niciunul dintre evenimente nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de