Ciocnire violenta intre un autoturism si un autobuz cu calatori, la Hantesti


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni după-amiază, în jurul orelor 17:30, pe DJ 208D, în interiorul localităţii Hânţeşti, judeţul Suceava.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, vinovat de producerea incidentului rutier este un localnic de 33 de ani care, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din cauza vitezei mult prea mari, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autobuz ce efectua transport în comun de călători şi era condus de un tânăr de 28 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ.

Potrivit aceloraşi surse, în momentul producerii accidentului, în mijlocul de transport călători se aflau patru persoane care din fericire nu au avut de suferit de pe urma impactului şi care au plecat de la faţa locului până la sosirea poliţiştilor.

De suferit a avut doar şoferul mult prea grăbit care a fost transportat în stare gravă, cu o ambulanţă, la Spitalul Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de