Primarul Lungu vrea ca santierele deschise in municipiu sa fie finalizate cat mai repede pentru a se prinde alte finantari (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale este încrezătoare că termenele date de constructori în proiectele de investiţii derulate pe raza municipiului reşedinţă de judeţ vor fi respectate, ba chiar că lucrările se vor termina în unele cazuri înainte de termen.

Este vorba în principal de finalizarea parcajelor subterane din centrul oraşului, care se doresc a fi date în folosinţă pe parcursul lunii decembrie şi Centrul Tradiţiilor Populare, situat lângă patinoarul din municipiu care ar trebui să-şi deschidă porţile în luna ianuarie a anului viitor.

Prezent la comandamentul pe investiţii susţinut marţi dimineaţă la sediul municipalităţii, primarul Ion Lungu, s-a arătat încrezător în ceea ce priveşte derularea şantierelor, afirmând că toate cele trei proiecte sunt în linie dreaptă, dar i-a rugat pe constructori să depună şi în continuare toate eforturile ca atât timp cât vremea va permite lucrările să se deruleze din plin.

Dorinţa de a finaliza cât mai repede şantierele deschise vine pe fondul intenţiei atragerii unor noi fonduri europene prin ADR NE Piatra Neamţ. “Va mai rămâne o restanţă la proiectul privind modernizarea străzilor pentru anul viitor (n.r. trei artere rutiere în cartierul Iţcani), dar sperăm ca acest lucru să nu ne împiedice să accesăm celălalt proiect înaintat spre aprobare, de 8 milioane de euro, pentru renovarea E 85 până la intrarea în judeţul Botoşani şi străzile Traian Vuia, Cernăuţi, Alexandru Grigore Ghica, Bdul George Enescu ce va fi lărgit la patru benzi de circulaţie şi câte una pe sens pentru parcări precum şi strada Universităţii”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de